name

Vand i Byer studietur til Indien i uge 48, 2018

Vand i Byer arrangerer i samarbejde med det danske innovationscenter i New Delhi en ekskursion/studietur til Indien i uge 48. På turen skal Vand i Byer besøge Udaipur og New Delhi. Turen har flere formål. For det første er håbet, at danske virksomheder kan få gang i samarbejde med indiske partnere enten omkring produkter eller i demonstrationsprojekter. Derudover vil der naturligvis også være et vigtigt læringselement og netværk på turen.


Planen er at flyve fra København til New Delhi lørdag den 24. november 2018. Fra New Delhi flyves direkte videre til Udaipur, som ligger ca. en times flyvetur fra New Delhi. I Udaipur har Aarhus Kommune og Aarhus Vand et vandprojekt, hvor de samarbejder med myndigheder og vandselskabet i Udaipur om at optimerer processerne omkring vandhåndtering. Det kommer vi til at høre meget mere om i Udaipur, hvor det er planen vi skal være i 2½ dag. Tirsdag den 27/11 flyver vi tilbage til New Delhi, hvor vi skal være den resterende tid indtil lørdag den 1/12, hvor vi flyver hjem og lander i København om aftenen. I New Delhi skal vi bl.a. høre om muligheder for samarbejde og deltagelse i udbud af indiske projekter samt hvilke muligheder og udfordringer, der er på det indiske vandmarked. Der vil også være mulighed for at vise forskellige produkter frem. Vi forventer, at der vil at der vil deltage både virksomheder, forsyninger, kommuner, regioner, brancheforeninger og vidensinstitutioner på studieturen.

Tilmelding til turen: Der er plads til max 30 personer på turen. Vand i Byer giver et tilskud til turen på 3.000 kr. pr. person for dem som er medlem af Vand i Byer, men der skal forventes en egenbetaling på 15.500 kr. pr. person og 18.500,- kr. pr. person for ikke medlemmer, dette dækker rejse, ophold, konferencer og de fleste måltider.

Foreløbigt program kan ses her

Tilmeld dig til turen her - Tilmeldingsfristen er 24. september 2018.

Hvis du har nogle spørgsmål til turen kan du kontakte Ulrik Hindsberger fra Vand i Byer på mail uhi@teknologisk.dk